Home           Plaatsen en Wijnhuizen           Nieuws           Leuk om te weten           Proefnotities           Contact


Gelukkig Nieuwjaar !!

1-01-2007


De redactie van Porte du Bourgogne wenst alle bezoekers een Bourgondisch 2007! (en uiteraard ook veel geluk en gezondheid)


Ook in het nieuwe jaar zal er weer veel te lezen en te ontdekken zijn op de site. Vanzelfsprekend houden we weer het Bourgogne nieuws voor je in de gaten en hopen we natuurlijk op veel proefnotities.

We krijgen veel complimenten over de site maar ook reacties dat mensen het best eng vinden om iets op te schrijven over de wijn die ze hebben gedronken. Opzich is dit begrijpelijk, echter willen we benadrukken dat het om jouw verhaal gaat. Of  je nu een kenner bent of niet: laat je verleiden om het op te schrijven. Je zult zien dat het een zeer leuke ervaring is. 

Voor 2007 staat ook een internationale (Engelse) versie van de site op stapel. Uit de bezoekersinformatie blijkt namelijk dat er ook (ver) buiten onze landsgrenzen belangstelling is voor Porte du Bourgogne. Andere suggesties of op- en aanmerkingen zijn welkom zodat we de site nog verder kunnen optimaliseren.

En dan hebben we natuurlijk nog de verloting van de Bourgogne Grand Cru onder de schrijvers van de nieuwe proefnotities. De gelukkige winnaar van deze Clos Vougeot Grand Cru van het wijnhuis François Gerbet is geworden: Dick van den Heuvel uit Den Haag.

Van harte gefeliciteerd ! We nemen zo snel contact met je op voor de overhandiging van de fles.

Redactie Porte du Bourgogne                       


Ga terug naar nieuwsoverzicht