Home           Plaatsen en Wijnhuizen           Nieuws           Leuk om te weten           Proefnotities           Contact


Porte Du Bourgogne on-line : ACTIE !!!

29-10-2006


Eindelijk is het dan zover. De nieuwe site van Porte du Bourgogne is on-line! Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gepland: het vullen van de database was namelijk een project vergelijkbaar met de Haagse tramtunnel.


Gelukkig is het met medewerking van MultiMediabedrijf Mindwarp.nl nog allemaal goed gekomen.

Op onze nieuwe site vind je niet alleen informatie over de wijnboeren uit de Bourgogne en hun producten, maar is het ook mogelijk om je eigen proefnotities te plaatsen. Dus heb je een lekkere fles Bourgogne gedronken: schrijf op wat je ervan vond en stuur in!!

Ter gelegenheid van de nieuwe site wordt onder de eerste 25 nieuwe proefnotities een Bourgogne Grand Cru verloot* uit een mooi jaar. Dus wacht niet langer en meld je aan !! (zie proefnotities)

En tot slot, ken je in je omgeving nog andere ‘Bourgondiërs’, "spread the news". 

 

* Actie loopt tot 1 januari 2007. Mederwerkers van Porte Du Bourgogne zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De uitslag wordt bekend gemaakt via de nieuwsberichten van de site op 2 januari 2007.

                        


Ga terug naar nieuwsoverzicht