Home           Plaatsen en Wijnhuizen           Nieuws           Leuk om te weten           Proefnotities           Contact


La Paulée dit jaar in San Francisco.

18-02-2008


Op 1 maart aanstaande wordt de jaarlijkse proeverij ter ere van het Bourgondische oogstfeest, beter bekend als La Paulée, in het fameuze St.Francis Hotel in San Francisco gehouden.


Dit typisch Amerikaanse festijn, waar een aanzienlijke line-up van bourgondische toppers ter beproeving wordt aangeboden, kunt u ook zelf meemaken. (Mocht u in de buurt zijn…) Overigens wordt u wel verzocht een kleine bijdrage, ad $ 300,-- ,  in de kosten bij te dragen. Evenals vorige edities van dit jaarlijks terugkerende event, zullen weer grote namen op de proeflijst staan. Voor de volledige lijst kunt u terecht op de website van La Paulée. (dan ziet u ook dat het écht gaat om een bijdrage in de kosten!)

In vergelijking met de ‘nieuwe garde’ die in de proeverij wordt gepresenteerd,  weten alle bourgogneliefhebbers dat de werkelijk lekkere bourgognewijnen een zekere ‘leeftijd’ moeten hebben. Ook voor deze liefhebbers biedt La Paulée een uitkomst. Voor diegene worden tijdens een optioneel galadiner de oudere varianten geschonken. Deze wijnen worden overigens allemaal uit privékelders ter beschikking gesteld, overeenkomstig de traditie van La Paulée. De bijdrage voor het optionele galadiner is overigens niet mis: $ 1.400,--.

Het is overigens pas de tweede keer dat La Paulée San Francisco aandoet, want normaliter wordt deze happening in New York gehouden. U vindt het St. Francis hotel aan de 335 Powell street. Mocht u willen reserveren, dan kan dat door een e-mail te versturen aan Jaime Dutton.( reservation@lapaulee.com )


                           


Ga terug naar nieuwsoverzicht