Home           Plaatsen en Wijnhuizen           Nieuws           Leuk om te weten           Proefnotities           Contact


Amsterdam Auctioneers Glerum Wijnveiling

10-11-2006


Op zondag 12 en maandag 13 november zal wederom de wijnveiling worden georganiseerd. Deze tiende 'editie' bevat een zeer aantrekkelijk aanbod en is, zoals ieder halfjaar, opnieuw in kwaliteit gestegen.


Net als vorig jaar november zal een uitgebreide collectie Château Mouton Rothschild worden aangeboden. Deze verzameling uit particulier bezit, jaargangen 1964 t/m 2000, bestaat uit losse flessen, complete kisten en een partij magnums.

Ook het ruime assortiment flessen Château Pétrus en de verschillende lots van het huis d'Yquem behoren tot de top van deze veiling.

 

De veiling zal beginnen met een honderdtal lots Bourgogne, waarvan de meeste gemaakt door zeer bekende producenten. Ook een Assortimentskist Domaine de La Romanée-Conti uit 1996 zal worden aangeboden.

 

Op zondag 12 november, vanaf 13.00 uur, zal het mogelijk zijn een selectie van de aangeboden wijnen te proeven. Om 14.00 uur zal het eerste deel van de veiling (Lot 1 - 500) van start gaan, welke op maandagavond, om 19.30 uur, zal worden vervolgd.

 

De catalogus van deze veiling is online te bekijken op www.glerum.nl/ .                       


Ga terug naar nieuwsoverzicht